vineri, 17 mai 2013

Romantismul pe retelele de socializare.


    O femeie nu trebuie sa faca  sex cu alt barbat pentru a-si insela iubitul. Astazi, datorita retelelor de socializare, termenul de "infidelitate" capata un nou inteles. Granita dintre prietenia platonica si iubirea romantica e foarte usor de trecut si femeile nici nu realizeaza cand au trecut-o. Apropierea emotionala se transforma in dependenta romantica. Acest tip de infidelitate, barbatilor li se pare de neanteles, aproape hilara. Pentru ei, vizualul si palpabilul sunt pe primul loc in declansarea unei atractii, tocmai de aceea ei inchid ochii cu usurinta la faptul ca o femeie chatuieste zi de zi cu acelasi barbat, atata vreme cat relatia se pastreaza in domeniul strict virtual. 
   Pentru o femeie, celebrele versuri " Il vede azi, il vede mani, astfel dorinta-i gata" ar suna cam asa : " Ii spune ceva azi, ii spune multe mani, astfel dorinta-i gata". Dorinta e gata pentru ca intre timp pot apare si fantasmele .
   Vremea scrisoricilor parfumate a apus de mult, dar oamenii au ramas in esenta aceiasi. Numai tehnologia a avansat si acum trebuie sa avem grija ca aceasta tehnologie superinvaziva sa nu ne afecteze sau sa ne strice lucrurile bune si trainice din viata noastra. 
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu