joi, 16 mai 2013

SERBAN HUIDU a revenit pe blog reluaind gluma golaneasca de la Cronica Carcotasilor- Kiss FM

  
8 Martie 2011
   Serban Huidu a revenit pe blog dupa o pauza de 6 luni cu articolul: " M-am intors on-line". Nu sunt nici "ziarist de doi bani", nici "hater profesionist", sunt un om de pe strada, care se intampla sa fie un mare fan al emisiunii TV CronicaCarcotasilor inca de la inceputuri, de acum 13 ani si un ascultator ocazional (in masina) al emisiunii radio matinale cu acelasi nume de la Kiss FM. Nu inteleg de ce realizatorul radio-TV pe care il admir dealtfel, a tinut mortis sa reia in postarea de revenire pe blog o secventa inregistrata din emisiunea de ieri. Nu-i face cinste .      
    Ozana Barabancea a fost o femeie obeza, o stie toata lumea. Obezitatea este o BOALA , la fel ca diabetul sau alte tulburari de metabolism, studiate si tratate de medici specializati in boli de nutritie si metabolism. Aceasta femeie a facut eforturi URIASE sa slabasca 40 de kilograme si acum se lupta in continuare sa se mentina la greutatea actuala. Merita tot respectul si admiratia noastra pentru vointa de fier si pentru tenacitate. Bravo Ozana ! Cui nu-i place cum arata la piscina, nu are decat sa nu se uite . Nu se face misto de un om bolnav, cu atat mai mult de un om bolnav care se chinuie sa se faca bine prin numeroase sacrificii. Am ascultat atent inregistrarea. Mihai Gainusa i-a ridicat lui Serban la plasa cu remarca " am mai vazut asa ceva pe National Geographic", iar Serban a luat-o din zbor si a punctat cu cinism si dispret " da, o balena esuata". Astea sunt glume ieftine golanesti, in lipsa de inspiratie, iar pentru faptul ca Ozana a refuzat sa se coboare si sa comenteze aceasta "gluma" are din nou respectul si admiratia mea. Ozana nu e Oana Zavoranu si nu va fi niciodata. De Serban Huidu nu a facut NIMENI misto in ziua cand s-a intors la munca pe 8 Martie 2011 in platou la Cronica Carcotasilor, dupa accidentul la schi, desi era vizibil pentru oricine ca nu era restabilit complet din punct de vedere neurologic. Toata lumea, inclusiv eu, l-a imbratisat si l-a felicitat pentru rapida recuperare si pentru curajul de a-si relua activitatea profesionala in emisiunea pe care el a lansat-o acum 13 ani si care face inca parte din viata lui. Din partea mea un sincer " Bine ai revenit pe blog ! ". 

2 comentarii:

  1. Intotdeauna Carcotasii au avut si "glume" mai exagerate. Dar asta e problema lor si a publicului lor. Daca oamenii prefera sa guste astfel de remarci se uita in continuare la ei, daca nu, schimba postul si-i taxeaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai chiar ma gandesc ca daca mai continua asa, voi " divorta" de emisiunea asta matinala in favoarea unui alt post de radio. Sa vedem. Le mai acord o sansa si daca ma enerveaza iar...

    RăspundețiȘtergere